Miloš Piščević

Miloš Piščević

Miloš Piščević je nagrađivani menadžer za razvoj i podršku prodaji sa više od 12 godina iskustva u radu sa klijentima. Finansijskim savetovanjem se bavi od 2008. godine i, tokom svoje karijere, stekao je više od 900 klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica u mnogim sektorima iz različitih oblasti i u različitim gradovima u Srbiji.

Pre nego što se posvetio finansijskom savetovanju, Miloš je 8 godina radio u javnom i privatnom sektoru kao IT inženjer i konsultant.

Vodeći računa o ambicijama i mogućnostima klijenata, Miloš se u radu oslanja na razgovor o njihovim finansijskim ciljevima i toleranciji na rizik, gradeći međusobno poverenje neophodno za uspešnu saradnju.

Kao svoje glavne poslovne osobine ističe da uvek nesebično ulaže veliku energiju kako bi posao bio obavljen. Predan je svom poslu i iznalaženju najboljih rešenja i uvek je dostupan svojim klijentima. Poseduje sveobuhvatno znanje o svim najnovijim finansijskim proizvodima na tržištu.

Miloš Piščević rođen je 1979. godine u Užicu, diplomirao je 2003. godine na Vojno-tehničkoj akademiji u Beogradu. Živi i radi u Beogradu.

Licencu Narodne banke za obavljanje poslova posredovanja i zastupanja u osiguranju, čime se stiče zvanje ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju možete pogledati ovde.

\